Gyakori kérdések:

Hogyan zajlik nálunk egy költöztetés?

Telefonos egyeztetést követően a megbeszélt időben megérkezik a rendelt méretű teherautónk, a rendelt létszámú rakodó személyzettel a költözés első helyszínére.
Igyekszünk a bejárat közvetlen közelében leparkolni. Elindítjuk a stoppert, felnyitjuk a rakteret, kitámasztjuk az ajtókat, ha szükséges szabaddá tesszük a folyosókat, majd felmérjük a költözés helyszínét. Előkészítjük a bútorokat a szállításra, ha szükséges mindent becsomagolunk, és megkezdjük a rakodást a teherautóra. Igyekszünk a rakodást a lehető leggyorsabban elvégezni, mindig szem előtt tartva a szállítandó tárgyak és a lakás épségének maximális megóvását, illetve a lakók nyugalmának megőrzését. A rakodás végeztével lezárjuk a rakteret, megállítjuk a stoppert, majd elindulunk a költözés következő helyszínére. A lerakodás helyszínén szintén a fentebb leírtak szerint járunk el. A lerakodás végeztével leseperjük a rakteret, lezárjuk a teherautót, majd megállítjuk a stoppert. Végül elszámolunk a megrendelővel a rakodás időtartama, a rakodó személyzet létszáma, és a teherautóval megtett távolság alapján.

Hogyan zajlik nálunk egy költöztetés?

Miért célszerűbb és gazdaságosabb a rakodás percdíjas elszámolása, a hagyományos egyösszegű vállalással szemben?

A Debrecen Költöztetés csapata a hagyományos egy összegű vállalással szemben évek óta sikeresen alkalmazza a rakodás percdíjas elszámolását az egyszerűség, a költséghatékonyság, és a vitás kérdések elkerülése érdekében. Minden erőnkkel igyekszünk fenntartani a fennállásunk óta kialakult jó hírnevünket, ezért rakodóinkat gondosan megválogatjuk, és megköveteljük tőlük a gyors, szakszerű munkavégzést, így nálunk nem fordulhat elő, hogy a rakodás időtartama elhúzódik a kollégáink esetleges lassú tempója miatt, és erre az elmúlt években soha nem is volt panasz. A rakodás időtartamát tehát annak körülményei és a szállítandó tárgyak mennyisége határozzák meg, így a percdíjas elszámolás a lehető legigazságosabb módja a rakodási díj kiszámításának. Tapasztalatunk szerint, ha egy költöztetést egy összegben kell vállalni, a költöztető vagy telefonon egyeztet az ügyféllel, és a hallottak alapján olyan összeget kalkulál amibe biztosan belefér az adott munka, tehát bőven számol, vagy kimegy egy helyszíni felmérésre, hogy szemügyre vehesse a szállítandó tárgyak mennyiségét és a rakodás körülményeit, majd a látottak alapján számolja ki a költöztetés díját, ezzel viszont további költsége adódik, melyet aztán áthárít az ügyfélre annak tudta nélkül a vállalt összegben. A percdíj tehát nem csak a legegyszerűbb és legigazságosabb módja a rakodási díj elszámolásának, hanem általában a legolcsóbb is, ráadásul így a megkezdett óra sem számít egésznek, mint az óradíjas elszámolás esetén általában. Ön csak annyit fizet a végén, amiért ténylegesen megdolgoztunk!

Amennyiben nem győztük meg ezen tarifák igazságosságáról természetesen
arra is van lehetőség hogy előzetes
helyszíni felmérés alapján egyösszegű ajánlatot adjunk!

Miért nem egy összegben vállaljuk a rakodást?

Hogyan tudhatom előre mennyibe fog kerülni a megrendelt szolgáltatás?

Töltse ki a weboldalunkon található ajánlatkérő űrlapunkat, és mi 24 órán belül elküldjük Önnek előzetes díjkalkulációnkat, melyben igyekszünk meghatározni, hogy az adott munkát mennyi idő alatt tudjuk elvégezni, és hogy mekkora méretű teherautóra van szükség. Minél több információt oszt meg velünk az elvégzendő feladatról, annál pontosabban tudjuk meghatározni a szolgáltatás várható díját.

Egy átlagosan bútorozott 2 szobás földszinti lakás berendezését szintén földszinti lakásba 2 rakodóval ideális körülmények között 3 óra rakodással és egy fuvarral elköltöztetjük.

Városon belüli költöztetés esetén 2 rakodóval 3 óra rakodási idővel a költöztetés teljes díja:
37.800 Ft a fel- és lerakodás idejére + 12.000 Ft fuvardíj = 49.800 Ft

Hogyan spórolhatok?

A weboldalunkon felsorolt hasznos tanácsok betartásával illetve a szállítandó tárgyak megfelelő előkészítésével, csomagolásával lényegesen lerövidítheti a költözés időtartamát! Ha van segítsége (család, barátok stb.) a könnyebb dolgokat előre kihordhatják illetve a könnyebb dolgok autóig való hordásában segíthetnek.

Hogyan spórolhatok?

Mennyibe kerül egy bútorszállítás Debrecen területén belül?

Tegyük fel, hogy egy kanapét vásárolt, melyet haza szeretne velünk szállíttatni, és lakásába felvitetni. A feladathoz 2 rakodóra van szükség, akik a bútor fel és lerakodását átlagos esetben kb. 20 perc alatt oldják meg.

Figyelem! Amennyiben a szállítás bútorboltból történik (Lutz, Mömax, Mőbelix, stb) a megrendelőnek célszerű a bútorfelvétel helyszínén 15-20 perccel korábban megjelenni a megbeszélt időpont előtt hogy az esetleges papírmunkát érkezésünkig el tudja intézni.

Ideális esetben a bútorszállítás teljes díja:
4.200 Ft a fel és lerakodás idejére + 12.000 Ft fuvardíj = 16.200 Ft


Természetesen amennyiben emeletekre kell felvinni a bútort a rakodási idő és az ár emelkedhet!

Vállalnak-e csomagolást?

Költözéshez szükséges csomagolóanyagok forgalmazásával is foglalkozunk, melyeket Debrecen területén belül ingyenesen házhoz szállítunk, vagy előzetes egyeztetést követően telephelyünkön is átvehet. Igény szerint vállaljuk a szállítandó tárgyak, bútorok szakszerű csomagolását is!

Vállalnak-e csomagolást?

Mennyibe kerül egy pianínó vagy egy zongoraszállítás?

Pianínó vagy zongora szállítását, pakolását csak az ebben jártas profi eszközökkel és szakemberekkel végeztesse!

A zongoraszállítás Debrecen területén belül telefonos egyeztetést vagy előzetes helyszíni felmérést követően történik. A felmérés ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A felmérés során szemrevételezzük a szállítandó zongorát és a rakodás körülményeit, majd a látottak alapján kiszámoljuk a szállítás díját. Ha ajánlatunkat megfelelőnek találja, a helyszínen leegyeztetheti a szállítás időpontját is.

Pianínószállítás Debrecen területén belül már 30.000 Ft-tól!

Vállalnak-e csomagolást?

Mennyibe kerül egy költöztetés Debrecen területén belül?

A Debrecen Költöztetés olyan költöztető Debrecen területén, mely szabott tarifákkal dolgozik.
Színvonalas költöztetés Debrecenben és az ország bármely területére illetve területéről, profi felszereléssel, tapasztalt, intelligens kollégákkal, relatíve a legkedvezőbb árakon!
Debreceni költöztetés esetén tarifáink a következőképpen alakulnak.
Költöztetés árak Debrecen területén belül:
Fuvardíj (A pontból-B pontba): 12.000 Ft
+Cím: 2.500 Ft/+cím
Teherautó állás díja: 70 Ft/perc azaz 4.200 Ft/óra
Rakodó munkások díja: 70 Ft/fő/perc azaz 4.200 Ft/fő/óra

Mennyibe kerül egy páncélszekrény szállítás?

A páncélszekrény szállítás Debrecen területén belül telefonos egyeztetést, vagy előzetes helyszíni felmérést követően történik. A felmérés ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A felmérés során szemrevételezzük a szállítandó páncélszekrényt és a rakodás körülményeit, majd a látottak alapján kiszámítjuk a szállítás díját. Ha ajánlatunkat megfelelőnek találja, a helyszínen leegyeztetheti a páncélszekrény szállítás időpontját is.

Páncélszekrény szállítás Debrecen területén belül már 50.000 Ft-tól!

Vállalnak-e csomagolást?

Vállalnak-e lomtalanítást?

A lomtalanítás Debrecen területén belül telefonos egyeztetést, vagy előzetes helyszíni felmérést követően történik. A felmérés ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ha sok otthon a felgyülemlett kacat, de nem szeretne kétes alakokat beengedni a lakásába a lomtalanítás miatt, bízza a Debrecen Költöztetésre a „piszkos munkát”!

Lomtalanítás Debrecen területén belül már 20.000 Ft-tól!

Vállalnak-e lomtalanítást?

Mennyibe kerül egy szállítás Debrecen területén belül?

A Debrecen Költöztetés olyan költöztető cég Debrecen területén, mely szabott tarifákkal dolgozik.

Fuvarozás Debrecen városon belül a legkedvezőbb árakon!

Áruszállítás Debrecen városon belül már 12.000 Ft-tól!